torstai 19. syyskuuta 2013

Syyskuu 2013

Levillä taas!
Pientä ruskaa oli jo nähtävissä, kun saavuimme lomailemaan.
Viikon aikana se lisääntyi kuitenkin silmin nähden :) punaiset ja keltaiset sävyt sen kun lisääntyi puissa ja maastossa.
 
 
 
 
Meillähän oli säiden puoleen tällä kertaa onni myötä, aurinkoa ja lämpöä riitti. Silti ei ötököistä tarvinnut enää kärsiä, vaikka joku pari paukamaa huomaamatta sai aikaan :)
 

 
 
Yhtenä päivänä mentiin gondolilla huipulle ja käveltiin siellä pikkunen huippupolku, joka on muuten esteetön eli siellä on hyvä mennä rattailla tai vaikka pyörätuolilla. Gondolihissin hoitajat ovat huomaavaisia ja pysäyttävät tarvittaessa, jotta pääsee hyvin kyytiin ja kyydistä myös pois. Meillä kun oli matkassamme vajaa kaksivuotias pikkuneiti rattaineen.
 

 
 
Kivikekoja oli rakenneltu huipulle aika paljonkin, tässä yksi.
 

 
 

 
 
Kuten huomaatte hienolla säällä maisemat on todella huikeat!
Palovartijan tuvalla ehdittiin just hörpätä juomat ennenkuin meni kiinni :)
 
 

 
 
Alas tultiinkin kävellen ja saatiin ihastella rinteiden punaisia mattoja.  
 
Yhtenä päivänä käveltiin jälleen Ice Age-polku ja taas väärään suuntaan :) ehkä ensi kerralla osaamme mennä oikein päin! En merkkaisi siniseksi...on kivikkoa, kinttupolkua ja ylämäkeä, tosin haastavan siitä saattoi tehdä 10kg ylimääräinen paino selässä :D
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
Reitti merkitty sinisellä ja tässä yksi merkkikivi. Hassuinta oli, että näkyvällä paikalla polulla saattoi olla useita kiviä maalattuna ja merkittynä, mutta sitten tiheimmillä kohdilla merkkejä sai välillä hakea...no eipä siinä mitään, ei eksytty...tällä kertaa....viimeksi olikin paikoin vielä rinteillä lunta.
 

 
 
 

 
 
 
Kauas näki täälläkin....alhaalla golfkenttää.

 
 
Yhdellä kodalla käytiin makkaraa paistelemassa, hyvää oli!
Pikkuneitimme siellä autteli parhaansa mukaan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ruskamaraton juostiin viimeisenä lomapäivänämme ja perjantaina alkoi kylälle tulla ihmisiä ja vilinää siis riitti, kuin parhaimpana sesonkina :) Kesäkahvila kaupan pihalla oli vielä auki ja siinä nautiskeltiin hyvät vohvelit luomukahvin kera. Mikäs siellä oli auringonpaisteessa istuskella, suosittelen!!
 
 
 
 
 
 
Tässä tämä reissu....seuraavaa reissua taas odotellessa.
Mukavaa syksyä toivotellen.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti