tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesäkuu 2013

Päästiinkin tänä vuonna vasta nyt Leville lomailemaan.
Oltiin maaliskuulla reissussa vähän tuolla kauempana Kiinan maalla, joten Levi jäi sillä kertaa väliin. Kevätkiireet painaa myös töissä, joten appivanhemmat kävivät sitten keväällä katsastamassa lumitilanteen, me vasta nyt.

Levillähän oli hellettä ennen meidän menoa. Sää viileni meidän viikolle ja oli aika tuulistakin. Hyttysiä aikalailla, mutta onneksi tuuli piti ne poissa ja metsään ei sitten lähdettykään. Syy oli se, että meillä oli pikkuneiti mukana ja kurjaa olisi ollut, jos ötökkäverhon alla olisi joutunut olemaan tai ei siis olisi siellä suostunutkaan olemaan....ja reissu olis ollut yhtä hyttysten hätistelyä....syksyllä uusi yritys ja sitten myös patikoimaan tunturiin :D
 
Muutama kuva reissusta, kävi sitten niin, että siinä lähtötohinassa unohdin kameran akun laturin kotiin ja kuvia tuli otettua vähän vähemmän. Tosin ei paljon kuvattavaakaan, kun ei mitään ihmeitä siellä tällä kertaa tehty.
 
 











 
 
 
Kameran akku kesti juuri sen aikaa, kun kävelin Tuikusta alaspäin ja sain vielä rinteisteistä kuvan :D Syksyllä sitten uusia juttuja, kun on paikatkin auki paremmin. Kesäkuulla suurin osa paikoista kiinni.
Aurinkoista kesää ja kuulemisiin!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti