sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Heinäkuu 2012




Heinäkuussa pääsimme jälleen Levillä käymään. Yllä aurinkoisia kuvia mökkimme terassilta.

Yhden päivän siirrolla sain töistä mukavan viiden päivän vapaan ja aamuvuoron jälkeen lähdin yöjunalla kohti Rovaniemeä. Uusi kokemus minulle, koska aina ollaan menty omalla autolla. Matkaseurana minulla oli serkkuni 11v. tytär, joka matkasi kummitätinsä luokse Kittilään. Mukava oli junassa mennä ja makuuvaunu ihan ehdoton juttu, jossa vielä oma wc :) Keskiviikko aamuna oltiin Rovaniemellä, josta mieheni kävi meidät hakemassa. Hän oli mennyt Leville jo edellisenä sunnuntaina.

Kyllä oli Levin maisemat muuttuneet vähän verrattuna touko-kesäkuun vaihteeseen. Oli mukavan vihreää kaikkialla. Niin ja tietenkin hyttysiä, kuulemma pohjoisessakin on nyt hyttysvuosi eli ilmeisesti sielläkin normaalia enemmän. Sekä paarmat.....niitä riitti myös. Meille sattui onneksi vielä hyvät säät ja koska oli lämmin, niin paarmatkin pyöri ympärillä onnellisena. Itse en metsään lähtenyt, mutta lenkkeilyt onnistui muutenkin ja miehet pelasivat golffia eikä heitä paljon hyttyset häirinneet. Off-suihke oli viikon tuoksu :D

Pyöräily on myös oiva harrastus tällaisena hetkenä ja mikä hienointa, kun Levi tarjoaa maksutta citypyörät vuorokaudeksi käyttöön. Tehtiin pyörillä Levitunturin kierros ja tässä kuvia retkeltämme.

















Tässä sitten muita kesä-/maisemakuvia Leviltä.
























Seuraavan kerran toivon pääseväni näihin maisemiin joulukuussa :) Mies käy tässä välissä vielä elokuun puolen välin jälkeen, itselläni kun ei loma onnistunut siihen kohtaan, harmi! Mutta siellä nämä upeat maisemat ja ihana luonto odottaa....







Lomalla on myös aina ilo tehdä ja nauttia hyvästä ruuasta. Tässä teille malliksi valkosipulikermaperunoilla höystetty poron sisäfile punaviinikastikkeella ja mustaherukkahyytelöllä, NAM, hyvää oli! Liha ostettiin Sirkan K-kaupasta. Seurana hyvä viini, jota suositeltiin paikallisessa Alkossa, voin lämpimästi suositella.






Lomalla pitää rentoutua, nauttia luonnosta ja syödä hyvin! Kuulemisiin :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti